Adapt 2017-09-21T11:23:41+00:00

Van Adapt naar Geen Blad voor de Mond

Adapt Media & Communicatie is gespecialiseerd in het maken van kranten, magazines en brochures voor met name MKB-bedrijven. Adapt verzorgt onder meer periodieke uitgaven voor een groot aantal makelaars in heel Nederland. Maar ook speciale thema-uitgaven voor ondernemingen en organisaties die iets te vieren hebben, zoals een jubileum, heropening, verhuizing of nieuwbouw.

Per 1 februari jongstleden zet Adapt de activiteiten voort via zusterbedrijf Geen Blad voor de Mond in Enschede. Naast de vertrouwde uitgaven bent u vanaf heden dus ook voor crossmediale uitgeefconcepten aan het goede adres!

Wie zijn wij?

Geen Blad voor de Mond is gespecialiseerd in het maken van kranten, magazines en brochures. Wij verzorgen periodieke uitgaven, maar maken ook speciale thema-uitgaven.
Wij zijn een echte specialist in huis-aan-huis media. Huis-aan-huis verspreiding is een effectieve en doeltreffende manier om een massabereik te realiseren, voor zowel naamsbekendheid als het promoten en aanprijzen van huisaanbod, product of dienst.
Een jubileum is hét moment om te laten zien dat u trots bent op uw bedrijf. Met een jubileumuitgave kunt u uw bedrijfskarakter uitstekend profileren. Wij verwezenlijken graag uw eigen uitgave – en dat kan zelfs geheel kosteloos!
Wij bieden u een totaalpakket van de juiste kennis, ervaring en creativiteit. Uiteraard staan uw wensen daarbij centraal. Ons team van projectmanagers, vormgevers en tekstschrijvers verzorgt voor u het hele productieproces.

brantjes-mockup

Brantjes Makelaars Woonspecial

U wilt graag verhuizen of wellicht uw eerste woning kopen. Misschien heeft u al een huis op het oog; misschien heeft u nog geen idee. Eén ding is zeker: het is belangrijk dat u een huis koopt wat ook echt uw ‘thuis’ wordt. Brantjes Makelaars helpt u graag verder!

vd-sande-mockup

Woonkrant Van der Sande Makelaars

De Woonkrant van Van der Sande Makelaars verschijnt zes keer per jaar met elke keer weer een ander thema. De uitgave kan bijvoorbeeld gericht zijn op starters of juist op senioren, verhuizen, nieuwbouwprojecten, de Open Huizen Dag en nog veel meer. Dus laat u inspireren op woongebied door de Woonkrant van Van der Sande Makelaars.

ten-hagen-mockup

Ten Hagen jubileumkrant

In 2015 vierde familiebedrijf Ten Hagen het 35-jarige bestaan. Wat 35 jaar geleden begon als een klein schildersbedrijf, is uitgegroeid tot een imposante woondecoratiewinkel. Het jubileum werd onder andere gevierd door het uitbrengen van een fraaie krant.