Dynamische projectmanager gezocht

Als projectmanager ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Jij denkt met ze mee en verzorgt de coördinatie en totstandkoming van de projecten. Je zorgt ervoor dat de klant ons ziet als een verlengstuk van hun (marketingcommunicatie)afdeling, met bijpassende betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Tijdens dit proces stuur je waar nodig freelancers en leveranciers aan. Je krijgt meerdere projecten onder je hoede, van gedrukte magazines en online concepten tot social media. Naast de coördinatie en de projectafstemming, verwachten we dat je redactionele ondersteuning geeft en zo mogelijk ook eindredactie verzorgt.

Ook intern verwachten we dat je als een spin in het web schakelt tussen ons commerciële team en onze grafische studio. Je kunt snel schakelen en werkt continu met deadlines, waarvan jij zorgt dat ze gehaald worden.

We zoeken een dynamisch en representatieve projectmanager op Hbo-niveau, die fulltime bij ons komt werken en die minimaal 2 jaar relevante werkervaring heeft. Bij voorkeur heb je een sterke affiniteit met online en gedrukte media en een passie voor creativiteit en bladen. Je beheerst de Nederlandse taal uitmuntend. En wij bieden jou een plek aan waar je kunt ‘shinen’, waar je kunt meegroeien met ons en waar je op een positie zit om een heel divers palet aan diensten en (content)producten te creëren voor uiteenlopende klanten die jíj blij maakt.

Over ons
Wij zijn Geen Blad voor de Mond, een contentmarketingbureau uit Enschede. Ons specialisme is ‘uitgeefconcepten’, waarvan we op jaarbasis zo’n 200 edities maken: variërend van online magazines tot huis-aan-huismedia en van personeelsbladen tot glossy’s. Onze klanten bevinden zich over het hele land, maar naast landelijke projecten zijn we ook regionaal en lokaal actief. Soms als uitgever, maar meestal in opdracht van mkb-bedrijven, multinationals, overheden of zorgorganisaties. Volgend jaar vieren we ons 10-jarig bestaan. We hebben een team van 15 vaste medewerkers, aangevuld met enkele stagiaires en zo’n 40 freelancers voor redactie en fotografie. Het is onze betoverende wereld van vernieuwende uitgeefconcepten ;).

Reageren
Wil je graag bij ons komen werken en zie je de functie helemaal zitten? Dan moet je zeker reageren! Graag ontvangen we je reactie op info@geenbladvoordemond.nl, ter attentie van Laurens. Reageren kan nog tot uiterlijk 12 januari 2018.

2017-12-27T10:57:34+00:00