Apps 2017-09-21T11:23:41+00:00

De kracht van tabletmedia, ontdek de mogelijkheden!

Maak van je statische product een dynamische app voor zowel tablets als smartphones!

 

Tabletmedia

Tabletmedia en apps zijn volwassen communicatiekanalen die tegenwoordig standaard worden opgenomen als onderdeel binnen hedendaagse crossmediacampagnes. Geen Blad voor de Mond is graag uw partner in crossmedia en realiseert naast hardcopy ook graag uw app(s). Naast een op maat gemaakte app, kunnen we ook op een zeer kostenefficiënte manier apps creëren waarvoor uw relatiemagazine of personeelsblad als uitgangspunt geldt. Lees meer over beide mogelijkheden:

Op basis van uw wensen ontwikkelen we een app. We kijken samen naar het beoogde doel van de app en baseren daar onze offerte op. Onze tarieven zijn gebaseerd op voorcalculatie, dus u weet vooraf waar u aan toe bent. Bij grote producties hebben we ook de uitwijkmogelijkheid om de ontwikkeling uit te besteden naar lageloonlanden, om daarmee de ontwikkelkosten voor u te drukken. Projectmanagement en communicatie verloopt wel via ons, in het Nederlands.
Dankzij een eigen softwaretool, kunnen we tegen zeer scherpe tarieven een app voor u creëren op basis van uw (bestaande/nieuwe) uitgeefproduct, zoals uw glossy, corporate brochure, vakblad, relatiemagazine of personeelsblad. We modificeren de PDF’s van uw statische drukwerkproduct tot een dynamisch app magazine dankzij het toevoegen van video’s, fotoloop, 360 graden foto’s, hyperlinks en bijlagen. Op aanvraag voegen we ook animaties toe. De app is met een eigen icoontje rechtstreeks te downloaden via bijvoorbeeld iTunes App Store of Google Play en de uitstraling wordt geheel naar uw (huisstijl)wensen gezet. Onze tarieven wijzen uit dat we zeer scherp zijn qua prijs. Geen tienduizenden euro’s voor de ontwikkeling, u heeft uw eigen app al vanaf € 1.200! Zie rechts ‘Tarieven magazine app’.

De magazine app kunt u laten maken voor uw jaarlijkse uitgave en voor uw periodieken, bijvoorbeeld een relatiemagazine die maandelijks of eens per kwartaal verschijnt. Bij meerdere uitgaves per jaar, richten we de magazine app in als een boekenkast waarin de verschillende edities naast elkaar staan (voorbeelden: JCI MGZN, 112 Netwerk).

Geen Blad voor de Mond is app developer voor apple, android, windows
We zijn officiële app developers voor tablets en smartphones met de besturingssystemen van Apple iOS, Google Android en Windows7.

Tarieven magazine app

Onze tarieven zijn altijd inclusief de creatie van uw icoontje en het verrijken van uw content met dynamische toevoegingen.
U wilt eenmalig uw app creëren (en hoogstens jaarlijks updaten)? Tarief voor één besturingssysteem: € 1.200, tarief voor twee besturingssystemen: € 1.950.
Voor uw periodieke uitgaven (bijv. 4 edities per jaar), maken we een app die er uit ziet als een boekenkast (denk aan iBooks). Qua kleurgebruik en achtergrond richten we de kast in conform uw (huisstijl)wensen. Tarief bij twee besturingssystemen (bijv. Apple iOS en Android): eenmalige vaste kosten van € 2.500 en slechts € 860 per editie.
We kunnen ook maatwerk voor u leveren, ter aanvulling op bovenstaande. Denk aan inlogmogelijkheden / beveiligde toegang (€ 1.950), een abonnementenservice (€ 2.450), een zoekfunctie (€ 1.200) en eventueel animaties (p.m). Maar uiteraard kan er nog veel meer.

Werking magazine app

De verrijkingen kunnen we invoegen (embed) of extern houden (linken). Daarnaast hebben we de keuze om de verrijkingen zichtbaar te maken door ze te arceren, te onderstrepen, te omlijnen of door er icoontjes bij of overheen te plaatsen. Hiernaast ziet u een filmpje dat de werking verder uitlegt.

Als wij ook uw uitgeefproduct creëren, kan in de vormgeving al rekening gehouden worden met de verrijkingen. Een mooi voorbeeld daarvan is het JCI MGZN (Google Play / App Store).