CSI Twente glossy

CSI Twente glossy

Geen Blad voor de Mond is al vijf jaar de trotse mediapartner van CSI Twente! Eind december valt jaarlijks de glossy op de deurmat bij alle sponsoren en stakeholders, maar ook bij vele paardensportliefhebbers, ruiters en de detailhandel wordt het exclusieve boekwerk bezorgd. Het is elk jaar weer een indrukwekkend stukje redactie en fotografie, die wij in een vormgeefsausje mogen gieten om de inhoud en uitstraling extra cachet te geven.

CSI Twente
De crème de la crème van de internationale springsport komt jaarlijks naar Geesteren voor CSI Twente. De klassieker mag zich sinds jaar en dag in grote populariteit verheugen bij paardensportliefhebbers uit binnen- en buitenland. Topsport op wereldniveau in Twente. De glossy blikt vooruit op de komende editie van het evenement en toont vooral een terugblik aan de hand van foto’s van bekend en onbekend Nederland, die deelnemer, bezoeker of exposant waren op de meest recent gehouden editie. In 2014 vindt het evenement plaats van  donderdag 26 tot en met zondag 29 juni.

Sfeer en commercie
Naast topsport, is het evenement voor velen ook een uitje. Er hangt een zeer gemoedelijke sfeer en alles ziet er tiptop uit. Er is amusement, een shopping galary met vele standjes en voldoende gelegenheid voor netwerken. Niet alleen de aanverwante professionals en amateurs uit de paardensport zien uit naar het evenement, maar dat doen ook particulieren die helemaal niks met de sport hebben maar wel van gezelligheid houden. CSI Twente begroet jaarlijks circa 50.000 bezoekers.

>> bestel de glossy van 2014

2017-09-21T11:23:42+00:00