Digitale media 2017-09-21T11:23:41+00:00

Digitale media

We maken voor u graag vernieuwende mediaproducten, die u meerdere keren per jaar of eenmalig in de markt zet. Naast gedrukte media, denken we ook graag in digitale oplossingen. Of wellicht nog beter om uw doelgroep te bereiken, een crossmediale benadering met beide mediavormen.

Het spreekt voor zich dat digitale media enkele zeer aantrekkelijke voordelen heeft ten opzichte van haar geprinte ‘collega’s’. We zijn een content marketingbureau en ervaren bladenmakers, op jaarbasis maken we meer dan 120 edities. We geloven is promotionele verhalen én kennisdelen vanuit beleving. Storytelling bieden we aan in zowel gedrukte als digitale media. Bij digitaal kunt u old school denken aan ISSUU-achtige oplossingen met bladerbare PDF’s, maar de voordelen en look & feel van geavanceerde online magazines bieden zo veel extra’s dat we u graag uitdagen om ook aan die oplossing te denken.

Vanaf prijzen

  • We bouwen een online magazine vanaf € 2.800 voor een geavanceerd, full responsive online magazine. Dit tarief is voor de bouw van de eerste acht pagina’s en inclusief templates en hosting voor 12 maanden. Het genoemde tarief is exclusief tekst en fotografie. De complexheid en het aantal pagina’s bepalen de verdere tariefstelling. Vervolgens is elke extra pagina 225 euro.
  • Let wel, een pagina mag (theoretisch) eindeloos omlaag scrollen, dus laat je niet misleiden met de gedachte dat u beperkt bent in het aantal woorden of de artikellengte. U ‘probleem’ dat u wel kent bij gedrukte media.
  • De gebouwde pagina’s zijn ingericht voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), elke pagina van het online magazine wordt uitstekend geïndexeerd binnen Google.
  • Elk artikel is door u maar ook door elke lezer te delen via de socialmediakanalen Facebook, LinkedIn, Twitter, What’s app en Google plus. Daardoor is vrij eenvoudig een socialmediacampagne op te hangen aan het online magazine (denk aan het doel om ook ‘brenger’ te zijn in plaats van alleen ‘haler’). Bovendien geeft dit uw bereik een aanzienlijke boost.
  • We kunnen allerlei content toevoegen die u niet in een geprint medium kwijt kunt. Denk aan fotoloops, video’s, bijlagen, documenten, webverwijzingen, extra foto’s et cetera.
  • Kiest u voor de crossmediale oplossing door zowel een gedrukt magazine als een online magazine af te nemen, dan kunt u de content van het geprinte medium als basis nemen. Verdieping of extra achtergronden kunt u dan eenvoudig alleen toevoegen in de online editie en dit melden het geprinte medium. Zo trekt u extra bezoekers. Of zoals wij in ons magazine MC2050 doen, geeft u aan dat de lezer het artikel verder kan lezen in het online magazine.
  • U kunt live de bezoekersstatistieken volgen via uw eigen Google Analytics UA-code. En u kunt bijvoorbeeld leadopvolging verwezenlijken met Marketing Automation.
  • Zoals bij nagenoeg elk digitaal medium, kunnen de online magazines per direct  aangepast worden / updates -as we speak- doorgevoerd worden.

Voordelen

Groot voordeel voor elke marketeer, digitale media is goed meetbaar qua bezoekersstatistieken, lezersinteresse en om te bekijken hoe jouw medium gevonden wordt (wat is de bron).
Het snel kunnen schakelen naar geüpdate informatie en/of aanpassingen, is een grote meerwaarde in vergelijking met gedrukte media.
Twee grote kostenposten worden omzeild: druk- en verspreidingskosten.
Aan een eventuele wens tot interactie kan bij een digitale oproep snel gehoor worden gegeven, het is veel laagdrempeliger om tot actie over te gaan.
De online magazines zijn gebouwd vanuit een responsive ontwerp, waardoor de content zich aanpast aan het apparaat waarop de content geraadpleegd wordt. Zodoende wordt alles goed leesbaar en gebruiksvriendelijk op zowel PC, Mac, laptop, iPad als smartphone.
Door slim gebruik te maken van SEO, social media en eventueel SEA, is een ongekend groot bereik te realiseren.
Digitale media kent geen vertragingen voor bezorging en is -indien online- 24/7 direct benaderbaar.

Online magazines

We kunnen een online magazine op verschillende manieren maken. Zo kunt u kiezen voor een een systeem dat geheel responsive is en waarmee de integratie naar social media direct gemaakt is. Bekijk het onderstaande voorbeeld.

Bekijk MC 2050

Apps

Voorgaande jaren maakten we de nodige tabletmedia (apps), echter de online magazines hebben de overhand genomen bij onze digitale media. Op speciale verzoeken maken we nog altijd apps, maar als ervaren content marketingbureau bevelen we online magazines aan.

APP INFO

Crossmedia

Gedrukte media leent zich uitstekend om te combineren met digitale media. Daarmee benadrukken we het einde van de ‘oorlog’ tussen gedrukte en digitale media, de kracht zit ‘m in het versterken van elkaar. Met gedrukte media kan snel en doeltreffend de aandacht gevraagd worden voor verdieping en meerwaarde die in de digitale variant gevonden wordt. Denk aan interactieve beelden, video’s, meer foto’s of juist actualiteit.