O, Ondergankelijke Mens 2017-09-21T11:23:42+00:00

Project Description

O, Ondergankelijke Mens

Het boek ‘O, Ondergankelijke Mens’ geeft je een andere blik op de wereld. Op eens ga je gangbare opvattingen in twijfel nemen en merk je hoe de geschiedenis zichzelf continu herhaalt. Soms lijken de verhalen uit het boek absurd, maar tegelijkertijd worden ze wél onderbouwd met eeuwenoude citaten en theorieën. Het boek geeft je een ‘nieuwe waarheid’ over de oorsprong en de toekomst van zowel de mensheid als de aarde. Het boek gaat in op het onstuitbare verlangen naar meer. Over hebzucht en de daaruit voortvloeiende veranderingen.

Er worden wereldse thema’s belicht zoals de klimaatveranderingen, intelligentie, liefde, geluk, buitenaards leven en onze plek in het universum. Ook de botsingen vanuit religieuze overweging komen aan bod en die zijn uiterst scherp neergezet en blijken elke dag opnieuw actueel te zijn, gezien de hedendaagse onrust in het Midden-Oosten. Het boek is humorvol, luchtig en semi-intellectueel tegelijk. Hoe knap is dat? Ontdek het zelf!

Tweede druk
Het boek bleek bleek al snel populair en is in tweede druk gegaan. Sinds eind 2015 is het boek zelfs als hardcover te verkrijgen, voor de oorspronkelijke prijs van de paperback: € 14,95.

Gerard Brummer
Gerard Brummer is een bevlogen en markante persoonlijkheid, met creativiteit en gevoel voor humor. Als eigengereide communicatiestrateeg stond hij aan de wieg van menig bedrijfspositionering. Zijn expliciete ideeën en zijn kijk op het leven, maken van hem bij uitstek een ‘out-of-the-box denker’. Een buitengewoon praktische eigenschap- in ondernemersland.

Meer weten over Gerard Brummer en over het boek? Lees uitgebreid verder in het coverinterview uit De Ondernemer.

Bestel het boek ‘O, Ondergankelijke Mens’

Bestellen